Gebruik Carbonics nu gratis !

Gedurende de introductie van de Carbonics-app kunt u 3 maanden lang de Carbonics-app en het Carbonics dashboard volledig gratis gebruiken. Na deze 3 maanden kunt u zelf beslissen of u de Carbonics-app wilt blijven gebruiken. U ontvangt, bij verlenging, een voorstel voor de periode tot het einde van het jaar. Deze gehele periode is gelijk aan de verplichte periode waarbinnen u alle gegevens voor de Werkgebonden Persoonsmobiliteitsrapportage (WPM-rapportage) moet opmaken.

Na deze eerste periodes ontvangt u een voorstel van Carbonics voor een verlening van een periode van zes maanden (vanaf 1 januari 2025).

Samengevat kunt u vanaf de start met het gebruik van de Carbonics-app, iedere maand een rapportage genereren en in januari 2025 een halfjaar rapportage voor de periode van 1 juli tot en met 31 december 2024. Hiermee voldoet u automatisch aan alle (WPM) rapportageverplichtingen.

Kosten van de Carbonics-app na verlenging per 1 januari 2025

Carbonics rapportage (zes maanden abonnement)                  € 600,00
Carbonics-app per gebruiker (zes maanden abonnement)      €     6,00

Alle bedragen exclusief BTW en geldig tot en met 31 december 2024. Op onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Swissoft Europe B.V. van toepassing.